Sabbatical

Je hebt een aantal maanden sabbatical van je werk, een mooie tijd om je eens te bezinnen over je mogelijkheden, wat je nu verder wilt en kunt. Hoe ga je deze tijd zo optimaal mogelijk besteden? Natuurlijk kun je rustig twee maanden op het strand van Thailand liggen en lekker bruin worden, of je leert in Spanje hoe je een biertje bestelt in het Spaans. Maar er is zo veel meer uit te halen. En wij weten precies hoe!

Cursussen

Op verschillende plekken in de wereld kunnen wij cursussen aanbieden die je reis net even naar een hoger level tillen. Leer bijvoorbeeld surfen als een pro in Australië, spreek vloeiend Spaans in Argentinië of haal je PADI duikcertificaat in Indonesië. Ook kun je leren koken van een topkok in Frankrijk of onder begeleiding kamperen in de Grand Canyon. Dit is zomaar een greep uit ons aanbod om je ervaring en uitdaging te geven tijdens je reis. Je bepaalt helemaal zelf of en wat je wilt doen natuurlijk. Overleg je wensen met onze adviseurs en we zullen er alles aan doen om jouw droom werkelijkheid te laten worden. Dat geldt natuurlijk ook voor wensen die nog niet in ons aanbod opgenomen zijn. Door ons uitgebreide netwerk is er erg veel mogelijk, dus aarzel niet om je ideeën met ons te bespreken.

Working holiday

Tijdens je sabbatical aan het werk, is dat niet een beetje tegenstrijdig? Dat hoeft helemaal niet. Juist door tijdens je sabbatical verschillende werkzaamheden te doen die ver van je huidige werk liggen, doe je nieuwe inspiratie en ideeën op en leer je nieuwe mogelijkheden. Misschien ontdek je wel onontdekte talenten, waar je bij thuiskomst veel meer mee wilt doen. Juist doordat je een beperkte tijd met een andere soort werk in aanraking komt en dus veel kan variëren leer je nieuwe kanten van jezelf kennen. Daarnaast leer je ook ontzettend veel over de locale bevolking en de cultuur op een manier die je als toerist niet zo snel zult zien. Je kunt tijdens je sabbatical voor een betaalde baan kiezen, maar over het algemeen verdient het lang niet zo goed als dat je gewend bent. Natuurlijk kun je ook kun je kiezen voor vrijwilligerswerk. Dan heb je over het algemeen wat meer keuze en help je de locale bevolking.